Όργια στο Βασιλικό Ναυτικό

sinned

Administrator
Μέλος του προσωπικού
Νέα ένστολη δηλώνει «21χρονη υποτακτική πριγκίπισσα» και ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες!
Σκάνδαλο στο Βασιλικό Ναυτικό, καθώς μετά την αξιωματικό που γύριζε ερωτικά βίντεο με τον φίλο της σε top secret βάση στη Σκωτία, μία ακόμα ένστολη βγάζει το προς το ζην στην πλατφόρμα OnlyFans, δηλώνοντας μάλιστα πως είναι «21χρονη υποτακτική πριγκίπισσα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, που είχε φέρει στο φως τη δράση της υποπλοιάρχου Κλερ Τζένκινς και του ναύτη φίλου της, το Βασιλικό Ναυτικό αναζητά εναγωνίως και δεύτερο στέλεχός του που πουλάει άκρως ακατάλληλο υλικό στην πλατφόρμα, έναντι μηνιαίας συνδρομής.

Πρόκειται για μια νεαρή γυναίκα οπλίτη που διαθέτει λογαριασμό στο OnlyFans με το ψευδώνυμο «Ίζι Μπελ» και δημοσιεύει φωτογραφίες της ανά τακτά χρονικά διαστήματα με και χωρίς τη στολή της. Το μοντέλο του OnlyFans περιγράφει τον εαυτό της στη σελίδα της ως «21χρονη υποτακτική πριγκίπισσα» με ύψος 1,50 και - σε αντίθεση με την Τζένκινς - φροντίζει να διαφυλάσσει την ταυτότητά της κρύβοντας πάντα το πρόσωπό της στις τολμηρές της φωτογραφίες.
navymodel-4.jpg


Η νεαρή κοπέλα, που έχει συγκεντρώσει πάνω απο 10.000 like στην πλατφόρμα, ποστάρει συνήθως φωτογραφίες που τη δείχνουν να ποζάρει υπαινικτικά με σέξι εσώρουχα. Ανάμεσα στο υλικό που έχει ανεβάσει στο OnlyFans όμως είναι και μία φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει ξαπλωμένη πάνω στη σημαία του Βασιλικού Ναυτικού, φορώντας μόνο ένα στρινγκ.
navymodel-4.jpg

Μια πηγή της εφημερίδας από το Βασιλικό Ναυτικό περιέγραψε το τεταμμένο κλίμα που επικρατεί μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση γυναικών στο σώμα: «Οι "αποπάνω" προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακαλύψουν ποια είναι, αλλά εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη. Όλοι μας περνάμε από ανάκριση και μας έχουν προειδοποιήσει για ακατάλληλες φωτογραφίες στα κινητά μας».
navymodel-3.jpg

Εκπρόσωπος του Βασιλικού Ναυτικού έκανε την εξής δήλωση στη Sun: «Δεν θα διστάσουμε να λάβουμε μέτρα σε περιπτώσεις ατόμων που δεν πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια. Σε αυτό το στάδιο θα ήταν ανάρμοστο να σχολιάσουμε περαιτέρω».
 

Συνημμένα

  • navymodel-3.jpg
    navymodel-3.jpg
    46,8 KB · Προβολές: 0
Μπλουζα